Plan lekcji

Plan lekcji
Zastępstwa

Reforma edukacji

Reforma edukacji

Wybierz grupe interesujących cię wiadomości || zobacz wszystkie || zobacz archiwum wiadomości

 

Szkoła arrow Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko
Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko PDF Drukuj Email
Wpisał: Janka   
05.06.2009.

Projekt „Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko”. Praktyki zawodowe

Projekt będzie realizowany przez Zespół Szkół Ekonomiczno - Usługowych w Rybniku we współpracy ze szkołą hotelarską „TOPI” w Saragossie.

W projekcie będzie uczestniczyć grupa 36 uczniów.

Głównym celem projektu jest doskonalenie umiejętności zawodowych poprzez odbycie praktyki zgodnie z obowiązującym programem nauczania.

Dla grupy hotelarskiej jest to obsługa klientów hotelowych w języku hiszpańskim, zapoznanie się z nowoczesnym sprzętem hotelowym, gastronomicznym, obsługa programu komputerowego recepcji.

Dla grupy kelnerów jest to obsługa specjalistycznego sprzętu gastronomicznego, organizacji pracy i umiejętności obsługi klienta w restauracji, poznanie kuchni hiszpańskiej.

Realizacja praktyk będzie miała miejsce w hotelach i restauracjach Saragossy.

Termin realizacji projektu: 09.05.2010 - 13.06.2010 r.

Budżet projektu: 91 404, 00 EUR

Projekt realizowany z budżetu programu „Uczenie się przez całe życie” Leonardo da Vinci

Informacje o projekcie

 

 

 

 

 

Projekt „Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko...” adresowany jest do uczniów kończących w bieżącym roku szkolnym następujące klasy: 1 TA, 1TT, 2TA, 1TK, 2TK, 1TD. (prezentacja)

 

 

W ramach projektu przewidziany jest wyjazd na dwutygodniową praktykę zawodową do Hiszpanii w maju i czerwcu 2010r.

 

Zapewniamy przelot samolotem, zakwaterowanie, wyżywienie oraz opiekę nauczycieli.

 

 

 

 
« poprzedni artykuł

REKRUTACJA 2017/2018

Rekrutacja - kierunki

Rekrutacja - zasady

Rekrutacja - terminy

Rekrutacja - oddziały i punktacja

Rekrutacja - dokumenty

NASZE CERTYFIKATY

WIARYGODNA SZKOŁA

SZKOŁA ODKRYWCÓW TALENTÓW

BEZPIECZNA SZKOŁA

Nasz partner